Sedert 1904
De historie van Tom Hormes Catering & Vleesspecialiteiten gaat terug naar het jaar 1904.
In dat jaar beginnen Anton Roelofs en Wilhelmina Hormes hun slagerij aan de Zandstraat in Wijchen.

In 1915 neemt neef Toon Hormes met zijn vrouw Maria van Duifhuizen het bedrijf over.Ton Hormes en Ria Bardoel (ouders van Tom) nemen het bedrijf op hun beurt in 1964 over.In 1990 gaat Tom Hormes de scepter zwaaien en daarmee komt de 4e generatie in het bedrijf.
Anton Roelofs wordt later wethouder in de gemeente Wijchen.
Op de foto staat hij (2e van rechts) met onder andere burgemeester van Rijckevorsel voor het kasteel van Wijchen bij een bezoek van prins Hendrik aan de gemeente Wijchen.
Ook in 1904 was het al noodzakelijk te beschikken over een hinderwetvergunning:
Toon Hormes in 1928 voor de slagerswinkel (thans Café de Arend) in de Zandstaat, de huidige Kasteellaan.
Wie wat bewaart, die heeft wat: Een inventarislijst uit 1930:De slagerij vlak na de oorlog:In 1964 openen Ton en Ria een automatiek naast de slagerij.In oktober 1974 vierden wij ons 70-jarig bestaan:Ted de Braak reikt in maart 1988 een erkenning uit namens het Instituut voor Ambachtelijke Slagersproducten voor de met Goud Bekroonde rookworst.
Rechts op de foto worstmaker Bert Hermsen links Tom Hormes.
In 1990 wint Tom de Gouden Slagersring. De hoogste eer voor de Wijchense slager die de ring wint met een tot dan onbekend product: kuithammetjes.
De wedstrijd om de Gouden Slagersring word om de 3 jaar georganiseerd voor het meest innovatieve slagersproduct.
Jan Kamminga, toenmalig commissaris van de Koningin, reikt de prijs uit op een bijeenkomst in de Martinihal in Groningen.
Bert Hermsen was in december 2001 maar liefst 25 jaar werkzaam bij de familie Hormes.
In 2004 vierden wij ons 100-jarig bestaan in onze winkel in het Verspark te Wijchen.Deze winkel maakte in 2010 plaats voor ons nieuwe concept:
Tom Hormes Catering & Vleesspecialiteiten.Een speciaal jubileum voor Bert Hermsen. Op 6 december 2016 was hij maar liefst 40 jaar in dienst bij Tom Hormes.